Genootschap Nederland - Aruba

NieuwsGenootschap Nederland - Aruba (GNA)

Nieuwsbrief GNA December 2019

8 december 2019 Lees meer…

GNA deelnemers participatie

Het Genootschap Nederland-Aruba, opgericht in 1997, is een politiek onafhankelijke stichting. Als deelnemer is uw jaarlijkse donatie zeer nodig om de georganiseerde bijeenkomsten te kunnen bekostigen.
In 2019 telde het GNA in totaal 225 deelnemers: 218 persoonlijke leden en 7 bedrijven en instanties. Het bestuur is allen zeer erkentelijk voor deze ondersteuning en bemoediging.

Met ingang van 2020 is de jaarlijkse minimale bijdrage vastgesteld op 27,50 euro per persoon. Hetzelfde geldt voor de partner die afzonderlijk vermeld wenst te worden op de GNA-lijst. Bedrijven en instanties ondersteunen het Genootschap met een jaarlijkse minimale bijdrage van 250 euro.

Nieuwsbrief GNA Oktober 2019

10 oktober 2019 Lees meer…

 

 

GNA Jaarlijkse Bijeenkomst – 23 November 2019Genootschap Nederland – Aruba (GNA)

Datum:
zaterdag, 23 november 2019
Tijd:
16:00 - 19:00 uur

Inloop vanaf 15:30

Locatie
Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Categorie


Het bestuur van het Genootschap Nederland-Aruba (GNA) heeft het genoegen u uit te nodigen voor de Jaarlijkse Bijeenkomst.

Tot ons grote genoegen is Pete Hoekstra, ambassadeur van de Verenigde Staten in Nederland, bereid om voor het Genootschap Nederland-Aruba een voordracht te houden over:

De geopolitieke betekenis van de Caribische  voor de Verenigde Staten

Voor de volledige uitnodiging en programma van onze jaarlijkse bijeenkomst…

Klik hier

Aanmelding

Dit evenement is volgeboekt.

U ontvangt na aanmelden een bevestiging van uw aanmelding in uw inbox. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen controleer uw junkmail. Neem anders contact met ons op.